Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ ΝΟΣΤΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 17.1.2015Κοπή της βασιλόπιτας των μελών και φίλων του Πανδραμαϊκού Νόστου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17-1-2015 στην Θεσσαλονίκη. Την κοπή πραγματοποίησε ο Πρόεδρος Γιάννης Κοντογιάννης, ενώ τυχερός ήταν ο πρώην Πρόεδρος του Πανδραμαϊκού Μιχάλης Χαραλαμπίδης.
Στην εκδήλωση μετείχαν αρκετές δεκάδες μέλη και φίλοι του Νόστου, ανάμεσα τους οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Μιχάλης Λεοντιάδης (τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης), Ανδρέας Κουτσοδόντης και Λάκης Παπαϊώαννου (υπεύθυνος των ακαδημιών της Arsenal στην Ελλάδα και την Κύπρο).
Στους παρευρισκόμενους διατέθηκαν ημερολόγια για οικονομική ενίσχυση του Πανδραμαϊκού Α.Ο.
Ευχαριστούμε τους φίλους που μετείχαν στην εκδήλωση και ιδιαίτερα τα μέλη μας και χορηγούς των δώρων της βασιλόπιτας, Γιάννη Καραγιαννίδη (Είδη ταξιδίου - Μπότσαρη 11, Θεσσαλονίκη) και Χριστόφορο Ιορδανίδη (Εμπόριο μηχανημάτων, εργαλείων - Φράγκων 19, Θεσσαλονίκη), καθώς και το cafe - restaurant ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ (Σοφούλη 103, Καλαμαριά) επίσης για την προσφορά δώρου.
Υποσχόμαστε πέρα από τις τέτοιες είδους - αναγκαίες και χρήσιμες - εκδηλώσεις, να συνεχίσουμε με κάθε τρόπο την στήριξη του Πανδραμαϊκου και την προσπάθεια αναγέννησης του.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου