Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2016


Συνεστίαση και κοπή της βασιλόπιτας τους πραγματοποίησαν μέλη και φίλοι του Πανδραμαϊκού Νόστου την Κυριακή 24-1-2016 στην Θεσσαλονίκη. 
Την κοπή  πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Νόστου, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ελπίδας Δράμας, Γιάννης ΔΟΡΔΙΟΣ, ο οποίος στην συνέχεια τίμησε τον καθηγητή Σάββα ΓΙΑΖΚΟΥΛΙΔΗ για την προσφορά του στον πολιτισμό της Δράμας.
Στην εκδήλωση μετείχαν δεκάδες μέλη και φίλοι του Νόστου, που μοιράστηκαν όνειρα και αναμνήσεις από την αγαπημένη μας ομάδα αλλά και την προσφιλή μας ιδιαίτερη πατρίδα.
Στους παρευρισκόμενους διατέθηκαν ημερολόγια για οικονομική ενίσχυση του Πανδραμαϊκού Α.Ο.
Ευχαριστούμε τους φίλους που μετείχαν στην εκδήλωση και ιδιαίτερα το μέλος μας και χορηγό των δώρων της βασιλόπιτας, Γιάννη ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ (Είδη ταξιδίου - Μπότσαρη 11, Θεσσαλονίκη) για την προσφορά δώρου.
Η οικογένεια του Πανδραμαϊκού Νόστου με υπομονή και αγνή αγάπη για τον Πανδραμαϊκό θα συνεχίσει με κάθε τρόπο την στήριξη του και θα οραματίζεται την αναγέννηση του. Στην προσπάθεια μας αυτή καλούμε να συμμετάσχουν  όλοι οι Δραμινοί -και ιδιαίτερα της Θεσσαλονίκης- που αγαπάνε την ομάδα μας.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ...
ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, Ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ !!!

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ ΝΟΣΤΟΣ -  pandramaikos-nostos.blogspot.gr     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου