Κυριακή, 15 Μαΐου 2016

ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ, στις ΧΑΡΕΣ και τις ΛΥΠΕΣ...Ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ ΝΟΣΤΟΣ μετά την λήξη του φετινού πρωταθλήματος, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας για την προσπάθεια που κατέβαλλαν σε όλη την διάρκεια της  αγωνιστικής περιόδου.
Παράλληλα αύριο συμπληρώνονται 12 χρόνια από την τελευταία άνοδο της ομάδας μας σε Εθνική κατηγορία. Μια επιτυχία που πραγματοποιήθηκε όταν η οικογένεια του Πανδραμαικού ήταν ενωμένη!
Τα μέλη του Πανδραμαϊκού Νόστου, από την ίδρυση του, όπου και αν ζουν, παίρνουν δύναμη από το ένδοξο παρελθόν, στηρίζουν -όπως επιθυμεί ο καθένας- το παρόν της ομάδας, αλλά ο καημός τους είναι να συμβάλλουν στην οικοδόμηση του μέλλοντος που αξίζει στην ιστορία της αγαπημένης μας ομάδας.
Απευθύναμε έκκληση στην παρούσα διοίκηση να σεβαστεί το καταστατικό του Συλλόγου και παράλληλα να κάνει το αναγκαίο άνοιγμα στα πρώην μέλη των Δ.Σ. της ομάδας μας, σε όλους τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές κάθε γενιάς, σε όλους τους αγνούς φιλάθλους και στους γονείς των παιδιών της ακαδημίας μας - που με λύπη μας είδαμε να συρρικνώνεται τραγικά ο αριθμός της.
Απευθύναμε έκκληση στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να προχωρήσουν στην συγκρότηση ενεργού συλλόγου παλαιμάχων που θα έχει λόγο και παρουσία στον ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ, την ομάδα που τίμησαν με την παρουσία τους, την ομάδα στην οποία έζησαν χαρές και λύπες.
Πραγματοποιήσαμε επαφές, επικοινωνίες, συναντήσεις με ανθρώπους εντός και εκτός Δράμας που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην εκπλήρωση των ονείρων κάθε Πανδραμαϊκού, χωρίς όμως ακόμη να τελεσφορήσουν οι προσπάθειες μας.
Ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ ΝΟΣΤΟΣ θα συνεχίσει την προσπάθεια αναγέννησης του Πανδραμαϊκού και καλεί κάθε φίλο του Συλλόγου να γίνει κοινωνός αυτής της προσπάθειας, που είναι ανιδιοτελής με μόνο γνώμονα την αγάπη στην ομάδα μας και την ιστορία της.
Τονίζουμε όμως πως βασική προϋπόθεση για υπάρξει ένα καλύτερο αύριο είναι η άμεση διενέργεια εκλογών, στις οποίες πρέπει να συμμετάσχουν με ενωτική διάθεση όλοι οι Πανδραμαϊκοί και να στηρίξουνε ανυπόκριτα όποια διοίκηση προκύψει από αυτές. Σε κάθε περίπτωση πιστεύουμε πως οι εκλογές είναι ο μόνος δρόμος για να ξεφύγουμε από την αναχρονιστική εσωστρέφεια μας
Ας κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας, ας προτάξουμε πάνω απ' όλα την αγάπη για τον Πανδραμαϊκό μας, να προχωρήσουμε ενωμένοι και να είμαστε δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα, στις χαρές και στις λύπες.

   ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ, ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΥΠΕΣ !
     ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ ΝΟΣΤΟΣ  pandramaikos-nostos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου