Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΑΝΔΡΑΜ ΟΜΑΔΑ ΓΛΥΚΙΑ !




Η ΠΙΚΡΑ που διακατέχει τους φίλους του Πανδραμαϊκού από την μακροχρόνια παραμονή της ιστορικής μας ομάδας στο τοπικό πρωτάθλημα της Δράμας είναι απόλυτα κατανοητή.
Στα δύσκολα χρόνια που η κοινωνία  μας διέρχεται, κατανοούμε επίσης πως είναι δύσκολο να βρούμε ανθρώπους ισχυρούς οικονομικά που θα μπορέσουν να οδηγήσουν την ομάδα εκεί που της αξίζει.
Μας φαίνεται δυσνόητη όμως η εμμονή της διοίκησης μας να μην σέβεται τις νόμιμες διαδικασίες που προβλέπονται από το καταστατικό του συλλόγου.
Μας φαίνεται δυσνόητο επίσης το θλιβερό γεγονός μία τόσο ισχυρή ακαδημία ποδοσφαίρου, όπως η δική μας να φτάσει στο σημείο να λειτουργεί μόνο ένα τμήμα.
Σε πρόσφατη συνάντησή μελών μας με τον Πρόεδρο του συλλόγου ζητήσαμε για μια ακόμη φορά να τηρήσουν την νομιμότητα στα διοικητικά θέματα,  να κάνουν άνοιγμα στους φιλάθλους της ομάδας και στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της, ενώ επισημάνθηκε η αναγκαιότητα να ισχυροποιηθεί η Ακαδημία ποδοσφαίρου μας.
Εμείς, δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε με την στάση εκείνων των φίλων της ομάδας μας, που ταυτίζουν την διοίκηση με την ομάδα και παραμένουν αποστασιοποιημένοι από αυτή. 
Εμείς, οι λίγοι φίλοι της ομάδας μας στην Θεσσαλονίκη, ανεξάρτητα από τις σοβαρές μας διαφωνίες με την διοίκηση, θα συνεχίσουμε, όσο μπορούμε να στηρίζουμε τον Πανδραμαϊκό, να ψάχνουμε λύσεις, τόσο για την ανασυγκρότηση της ακαδημίας μας, όσο και του συλλόγου μας γενικότερα.
Η ΠΙΚΡΑ μας λοιπόν, δεν μας εμποδίζει να αγωνιστούμε, για να ξαναγίνουμε οικογένεια (με πυλώνες την Ακαδημία μας, αλλά και τους παλαίμαχους μας) και ας παίζουμε και στο τοπικό...
Τίποτα δεν θα μας εμποδίσει να συνεχίζουμε να τραγουδάμε:
" ΠΑΝΔΡΑΜ ΟΜΑΔΑ ΓΛΥΚΙΑ ! "

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ ΝΟΣΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου