Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2016

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΥ ΝΟΣΤΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε μουσική συνεστίαση μελών και φίλων του Πανδραμαϊκού Νόστου στην Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 4-11-2016. 
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και ιδιαίτερα τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της αγαπημένης μας ομάδας, Αντώνη Κασδοβασίλη και Θωμά Μήτρου, καθώς και τον Γιώργο Λυμπερόπουλο (γιος και αυτός παλαίμαχου Δραμινού ποδοσφαιριστή) που επιμελήθηκε εθελοντικά του μουσικού προγράμματος.
Πέρα από την συνάντηση, πρώτιστο μέλημα μας είναι να συνεχίζουμε να στηρίζουμε τον Πανδραμαϊκό, παράλληλα όμως πιστεύουμε πως η διοίκηση του συλλόγου πρέπει να προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις που θα συμβάλλουν θετικά στην ενότητα και την δυναμική του Πανδραμαϊκού. Για τον σκοπό αυτό, εντός των επομένων ημερών, αντιπροσωπεία μας θα επιδιώξει συνάντηση με την διοίκηση, με σκοπό να διατυπώσουμε τις θέσεις μας, για "άνοιγμα" στους φιλάθλους της ομάδας και στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της, για τήρηση των καταστατικών διατάξεων,  για την αναγκαιότητα ισχυροποίησης της Ακαδημίας ποδοσφαίρου μας.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ...
ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, Ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ !!!

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ ΝΟΣΤΟΣ - Συντονιστική Επιτροπή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου