Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΥ ΝΟΣΤΟΥ

Κοπή της βασιλόπιτας των μελών και φίλων του Πανδραμαϊκού Νόστου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21-1-2017 στην Θεσσαλονίκη. 
Στην διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν δύο από τις μεγαλύτερες μορφές του Δραμινού αθλητισμού, οι Αντώνης ΚΑΣΔΟΒΑΣΙΛΗΣ και Μάνθος ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ, που σήμερα ζουν αντίστοιχα, στην Θεσσαλονίκη και την Ελβετία.
Ο Αντώνης ΚΑΣΔΟΒΑΣΙΛΗΣ αγωνίστηκε στον ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ (1972-1980) και συνέχισε στην Δόξα Δράμας, τον Ολυμπιακό Πειραιώς κ.α. ομάδες, καθώς σε όλες τις Ελληνικές Εθνικές ομάδες ενώ συνέχισε να προσφέρει στον Ελληνικό ποδόσφαιρο ως προπονητής και τεχνικός διευθυντής μεγάλων συλλόγων.
Ο Μάνθος ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ αγωνίστηκε στην ομάδα BASKET του Α.Ο. Δράμας και συνέχισε στον ΠΑΟΚ, στον Άρη Θεσσαλονίκης και στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης,  ενώ ήταν αρχηγός της εθνικής ομάδας BASKET και αγωνίστηκε στα Ευρωμπάσκετ 1979, 1981 και 1983.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν δεκάδες Δραμινοί της Θεσσαλονίκης και φίλοι τους, ενώ μεταξύ άλλων ήταν ο Γενικός Πρόξενος της Κύπρου στην Θεσσαλονίκη, Αντώνης ΜΑΝΔΡΙΤΗΣ, ο τ. Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Γιάννης ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δραμινών Θεσσαλονίκης ΥΔΡΑΜΑ, Άγγελος ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ και φυσικά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της θρυλικής Ελπίδας Δράμας, και πρόεδρος μας, Γιάννης ΔΟΡΔΙΟΣ.
Στους παρευρισκόμενους διατέθηκαν ημερολόγια για οικονομική ενίσχυση του Πανδραμαϊκού Α.Ο. , ενώ ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα που επιμελήθηκε ο Γιώργος ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ (γιος παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Ελπίδας).
Ευχαριστούμε όλες τις φίλες και τους φίλους που μετείχαν στην εκδήλωση και ιδιαίτερα τα μέλη μας και χορηγούς των δώρων της βασιλόπιτας, Γιάννη ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ (Είδη ταξιδίου - Μπότσαρη 11, Θεσσαλονίκη) και Χριστόφορο ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ (Εμπόριο μηχανημάτων, εργαλείων - Φράγκων 19, Θεσσαλονίκη).
Πέρα από τις πολιτιστικές μας δράσεις, η προσπάθεια μας για την αναγέννηση του Πανδραμαϊκού συνεχίζεται, προς όφελος όχι μόνο της ομάδας μας, αλλά και γενικότερα της αγαπημένης μας Δράμας.
Συνεχίζουμε υπερήφανα για έναν και μοναδικό λόγο, όπως μας τον υπενθύμισε και ο λογοτέχνης του Πανδραμαϊκού Νόστου, Σωτήρης ΔΗΜΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, «όταν είσαι με τους λίγους, χρειάζεται να προσπαθήσεις πιο πολύ, και όσο προσπαθείς, ζεις».

                                ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ ΝΟΣΤΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου