Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

48 ώρες μετά...

48 ώρες μετά την εκτός έδρας ήττα της ομάδας μας στο πρωτάθλημα (2η από τον Οκτώβριο του 2017) και προσεγγίζοντας με σχετική ψυχραιμία το γεγονός, θέλουμε να επισημάνουμε τα εξής:
1. Η ήττα είναι μέρος του παιχνιδιού και μάλιστα όταν αντιμετωπίζεις έναν αντίπαλο με μικρή βαθμολογική διαφορά.
2. Μας πικραινει το γεγονός πως βλέποντας και το video του αγώνα, εξακολουθούμε να παραμένουμε ιδιαίτερα προβληματισμένοι για αρκετές διαιτητικές αποφάσεις.
3. Σε καμιά περίπτωση δεν θέλουμε διαιτητική εύνοια, δεν αρμόζει στην ιστορία της ομάδας μας και τις σπάνιες φορές στα 51 χρόνια που ενδεχομένως αυτό συνέβη, κάθε άλλο παρά μας χαροποιησε. Οι αγώνες κερδίζονται από τους αθλητές και τους προπονητές.
4. Αυτό που θέλουμε είναι μια δίκαιη αντιμετώπιση, με σεβασμό στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας και των παραγόντων του συλλόγου και στην ιστορία του Πανδραμαϊκού.
5. Η ομάδα είναι κοντά στην επίτευξη του βασικού φετινού στόχου και από εκεί και πέρα κάθε άλλο είναι καλοδεχουμενο. Άρα η προσπάθεια συνεχίζεται και πρέπει να στηριχθεί.
- Κλείνοντας χαιρετιζουμε την πρωτοβουλία φίλων της ομάδας στην Αθήνα, με την έγκριση της Διοίκησης, να αναπτυχθεί ο Σύλλογος και σε άλλους χώρους (esports, futsal κ.α.) όπως έχουν πράξει και άλλοι μεγάλοι σύλλογοι, ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις της εποχής.
Κάθε προσπάθεια που γνώμονα έχει την προβολή ή την ενίσχυση της ιδέας Πανδραμαϊκός, πρέπει να στηρίζεται από όσους αγαπάνε την ομάδα μας και να μην υποτιμούμε τις δυνάμεις μας, όπως έγινε στην πρόσφατη "κίνηση" πραγματοποίησης χορού στην Δραμα. Αν δεν προσπαθήσουμε, δεν θα τα καταφέρουμε...
Η προσπάθεια για τον μεγάλο Πανδραμαϊκό, πρέπει να συνεχιστει πολυεπίπεδα και είναι ευθύνη του κάθε Πανδραμαϊκού να συμμετέχει σε αυτήν. 

ΥΓ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον προπονητή μας για την χθεσινή του γιορτή, ευχαριστούμε για ότι έχει προσφέρει και θα συνεχίσει να προσφέρει στην αγαπημένη μας ομάδα.

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ ΝΟΣΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου