Παρασκευή, 6 Ιουνίου 2014

ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, Ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ !!!

 Την Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014, πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη, στο COSMOS CENTER, (και στο κατάστημα του συμπατριώτη μας κ. Καλλινικίδη), συνάντηση εκπροσώπων του ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΥ ΝΟΣΤΟΥ και της διοίκησης του ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΥ Α.Ο. (κ. κ. Γκανής και Κοσυφίδης).
Έγινε εκτενής ενημέρωση από πλευράς των εκπροσώπων της διοίκησης, που απάντησαν σε ερωτήσεις και προβληματισμούς των μελών του ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΥ ΝΟΣΤΟΥ, τόσο για την περυσινή κακή πορεία της ομάδας όσο και κυρίως για θέματα που αφορούν τον από εδώ και πέρα προγραμματισμό και όραμα της ομάδας.
Από πλευράς Πανδραμαϊκού Νόστου, τονίστηκε με έμφαση η πλημμελής λειτουργία των οργάνων της διοίκησης σε θέματα διαφανών διαδικασιών και ενημέρωσης, κάτι που πιστώνεται αρνητικά στα μέχρι σήμερα πεπραγμένα της. Μετά και την αποδοχή της παραπάνω επισήμανσης του Νόστου, δόθηκε ανοικτά και ξεκάθαρα, από πλευράς Διοίκησης η υπόσχεση ότι άμεσα θα ξεκινήσει προσπάθεια για να διευρυνθεί ο αριθμός των μελών του συλλόγου.
Επίσης, από πλευράς Πανδραμαϊκού Νόστου, προτάθηκε να υπάρχουν δύο μέλη στο Δ.Σ χωρίς δικαίωμα ψήφου (ένας από την πλευρά των φιλάθλων και ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του συλλόγου).
Λαμβάνοντας υπ όψιν την σημερινή θέση της ομάδας και μετά από την ενημέρωσή μας από τους κ.κ Γκάνη και Κοσυφίδη, ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ ΝΟΣΤΟΣ, αποφασίζει να πραγματοποιήσει άμεσα όσες επαφές χρειαστούν ακόμη, με στόχο να διαμορφώσει πλήρη άποψη, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας των ονείρων μας, για την οποία ουσιαστικά δημιουργήθηκε πριν ένα χρόνο.
 Πάγια θέση μας παραμένει η πιστή τήρηση των δημοκρατικών διαδικασιών στον Σύλλογο. Με δεδομένη την θέση της αγαπημένης μας ομάδας δεν θα τις φορτώσουμε εμείς την τελευταία πέτρα στην πλάτη, αλλά στα πλαίσια αυτά στηρίζουμε κάθε διοίκηση που αγωνίζεται για το καλό της ομάδας, θα πρέπει όμως και η εκάστοτε διοίκηση να καταλάβει ότι σε θέματα νομιμότητας και διαφάνειας, θα είμαστε πάντα αυστηροί κριτές, γιατί πιστεύουμε ότι η εποχή των ηρωισμών και του φιλότιμου, όπως τόσα χρόνια λειτουργούσαμε, είναι πια παρεξηγήσιμη.
Σήμερα, 92 χρόνια μετά την δημιουργία του πρώτου ιδρυτικού Συλλόγου της λατρεμένης μας ομάδας, η μοναδική Ελπίδα επιβίωσης, είναι η νομιμότητα και η διαφάνεια, πράγμα που αποτελεί προϋπόθεση για την πορεία αναβάθμισης της ομάδας μας. Μετά την επομένη συνάντηση με άλλους κοινωνούς της Πανδραμαϊκής ιδέας, ο Νόστος, άμεσα, θα ενημερώσει ανοικτά όλους τους φίλους του Πανδραμαϊκού, για την επόμενη μέρα. Και να είστε βέβαιοι ότι, και μυαλό έχουμε και παράδοση έχουμε. Είμαστε αρκετοί για να ξαναφτιάξουμε τον θρυλικό ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟ, αλλά είναι ασυγχώρητη πολυτέλεια για μας η έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ μας. Και δεν θα την επιτρέψουμε, όσο μπορούμε..
Ο Πανδραμαϊκός Νόστος συνεχίζει την προσπάθεια αναγέννησης του Πανδραμαϊκού και καλεί κάθε φίλο του Συλλόγου να γίνει κοινωνός αυτής της προσπάθειας, που είναι ανιδιοτελής με μόνο γνώμονα την αγάπη στην ομάδα μας και την ιστορία της.
Ας κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας, ας προτάξουμε πάνω απ' όλα την αγάπη μας για τον Πανδραμαϊκό μας και να προχωρήσουμε ενωμένοι...  

ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, Ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ !!!  
ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ ΝΟΣΤΟΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου