Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, Ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ !!!
Σειρά αποφάσεων ελήφθησαν στην χθεσινή συνάντηση μελών του Πανδραμαϊκού Νόστου στην Θεσσαλονίκη:
1. Πρόεδρος της συντονιστικής επιτροπής του Πανδραμαϊκού Νόστου, αναλαμβάνει ο Γιάννης ΔΟΡΔΙΟΣ, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην Αντιπρόεδρος του Πανδραμαϊκού Α.Ο.
2. Να δρομολογηθεί η συγκρότηση καταστατικού και θεσμικής έκφανσης της κίνησης "ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ ΝΟΣΤΟΣ", σε υλοποίηση και παλαιότερης απόφασης των μελών μας που δεν υλοποιήθηκε.
3. Καλείτε η διοίκηση του Πανδραμαϊκού, για μια ακόμη φορά -και ελπίζουμε τελευταία- να σεβαστεί το καταστατικό του Συλλόγου και να λειτουργήσει με διαφάνεια και απόλυτη νομιμότητα και παράλληλα να κάνει το αναγκαίο άνοιγμα στα πρώην μέλη των Δ.Σ. της ομάδας μας, σε όλους τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές κάθε γενιάς, σε όλους τους αγνούς φιλάθλους και στους γονείς των παιδιών της ακαδημίας μας - που με λύπη μας είδαμε να συρρικνώνεται τραγικά ο αριθμός της.
4. Ο "ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ ΝΟΣΤΟΣ"  σε υλοποίηση της απόφασης (24.6.2015) των μελών του, στηρίζει  επίσημα -πλέον- την πρωτοβουλία  Δραμινών της Θεσσαλονίκης, η οποία είναι σε εξέλιξη, για την αλλαγή στην πορεία του συλλόγου μας.
5.  Απευθύνουμε έκκληση στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να προχωρήσουν στην συγκρότηση ενεργού συλλόγου παλαιμάχων που θα έχει λόγο και παρουσία στον ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ, την ομάδα που τίμησαν με την παρουσία τους, την ομάδα στην οποία έζησαν χαρές και λύπες. 
6.  Ο "ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ ΝΟΣΤΟΣ"  ανεξάρτητα από τις όποιες διαφωνίες του με την διοίκηση του Πανδραμαϊκού Α.Ο., θεωρεί πως είναι καθήκον του - με τις όποιες δυνάμεις του- η έμπρακτη στήριξη του συλλόγου και τον σκοπό αυτό θα ζητήσει να προμηθευτεί εισιτήρια διαρκείας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
7.   Η δράση του Πανδραμαϊκού Νόστου, θα συνεχιστεί με παρεμβάσεις, ανακοινώσεις, συναντήσεις και με κάθε άλλο τρόπο που απώτερο σκοπό θα έχει την στήριξη της προσπάθειας αναγέννησης του Πανδραμαϊκού, στην προσπάθεια μας αυτή καλούμε να συμμετάσχουν  όλοι οι Δραμινοί -και ιδιαίτερα της Θεσσαλονίκης- που αγαπάνε την ομάδα μας.
- ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΕΓΩΪΣΜΟΥΣ  ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΙΚΡΕΣ...


ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, Ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ !!!

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ ΝΟΣΤΟΣ -  pandramaikos-nostos.blogspot.gr     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου