Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΥ


Προς
κ. Δήμαρχο Δράμας
κ. Πρόεδρο ΔΕΚΠΟΤΑ
Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου

Αγαπητοί κύριοι, επικοινωνούμε μαζί σας, για να προτείνουμε την  πραγματοποίηση εκδηλώσεων για τα 50 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΥ Α.Ο.
Όπως είναι γνωστό, η ποδοσφαιρομάνα Δράμα, πλην της ΔΟΞΑΣ Δράμας (έτος ίδρυσης 1918), ανέδειξε και άλλες ομάδες και σημαντικούς ποδοσφαιριστές, που τίμησαν την αγαπημένη μας πατρίδα. 
Η ΕΛΠΙΣ Δράμας (1922), ο ΑΡΗΣ Δράμας (1926) και ο πρώτος ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ (1930), ξεχώρισαν τόσο προπολεμικά αλλά και μεταπολεμικά, για την αγωνιστική τους δράση, πετυχαίνοντας σημαντικές επιτυχίες αλλά και αναδεικνύοντας μεγάλους ποδοσφαιριστές. 
Απότοκος των παραπάνω ιστορικών συλλόγων ήταν η ίδρυση, πριν 50 χρόνια, του Πανδραμαϊκού Α.Ο. το 1969, με την συγχώνευση των δύο πρώτων και την ονοματοδοσία από τον τρίτο σύλλογο.
Ο Πανδραμαϊκός Α.Ο. στα χρόνια που μεσολάβησαν, συνέβαλε τα μέγιστα στο μεγαλείο της  ποδοσφαιρομάνας Δράμας, τόσο με τον υγιή συναγωνισμό, όσο και με την αγωνιστική του πορεία  (10 χρόνια στην Β' Εθνική, 25 χρόνια στις άλλες  εθνικές κατηγορίες, αλλά και εξαιρετικές πορείες στον θεσμό του κυπέλλου) αλλά και με την ανάδειξη εκατοντάδων ποδοσφαιριστών που τίμησαν όχι μόνο τις  ομάδες της Δράμας αλλά  και εκτός αυτής.
Για τους παραπάνω αυτούς λόγους θεωρούμε πως είναι αναγκαίο να τιμήσουμε την ιστορία του Πανδραμαϊκού και των ομάδων που συνέβαλλαν στην ίδρυση του και όσους  πρόσφεραν από κάθε θέση σε αυτές.
Για τον σκοπό αυτό προτείνουμε :
1.    Την έκδοση λευκώματος για την ιστορία του Πανδραμαϊκού.
2.    Την πραγματοποίηση σχετικής έκθεσης φωτογραφίας. 
3.    Την παρουσίαση των ήδη υπαρχόντων βιβλίων σχετικών με τις ιδρυτικές ομάδες.
4.    Την εκτύπωση επετειακών κασκόλ και λαβάρων.
5.    Ανάρτηση επετειακών λαβάρων σε κεντρικά σημεία της πόλης.
6.    Διεξαγωγή φιλικών αγώνων ομάδων ανδρών, παίδων και βετεράνων.
7.    Την πραγματοποίηση κεντρικής εκδήλωσης κατά την οποία θα παρουσιαστεί το επετειακό λεύκωμα και θα γίνει βράβευση παλαιμάχων.
-       Στην οργάνωση των εκδηλώσεων, θεωρούμε αυτονόητη και την συμμετοχή της διοίκησης του συλλόγου και των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και προσδοκούμε την ανταπόκριση σας στις προτάσεις μας.

(ακολουθούν ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου