Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Πρωτοβουλία για τα 50 ΧΡΟΝΙΑ ίδρυσης του Πανδραμαϊκού



Πριν 50 χρόνια, με την συγχώνευση των ιστορικών ομάδων ΕΛΠΙΣ Δράμας (1922) και  ΑΡΗΣ Δράμας (1926) , ιδρύθηκε ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ.
Ο Πανδραμαϊκός Α.Ο. στα χρόνια που μεσολάβησαν, είχε  μια αξιοσημείωτη αγωνιστική πορεία  (10 χρόνια στην Β' Εθνική, 25 χρόνια στις άλλες  εθνικές κατηγορίες, αλλά και εξαιρετικές πορείες στον θεσμό του κυπέλλου) αλλά ανέδειξε και εκατοντάδες ποδοσφαιριστές που τίμησαν όχι μόνο τις  ομάδες της Δράμας αλλά  και ομάδες εκτός αυτής.
Με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων της ίδρυσης του Πανδραμαϊκού, φίλοι του συλλόγου, ανέλαβαν πρωτοβουλία για να τιμηθεί τόσο η ιστορία του, όσο και εκείνη των ομάδων που συνέβαλλαν στην ίδρυση του και παράλληλα να τιμηθούν όσοι  πρόσφεραν από κάθε θέση σε αυτές τις ομάδες.
Για τον σκοπό αυτό υποβλήθηκε σχετική πρόταση στον Δήμο Δράμας και την ΔΕΚΠΟΤΑ για την συμβολή τους στην έκδοση λευκώματος και σειρά εκδηλώσεων
Την πρόταση συνυπέγραψαν 100 φίλοι του Πανδραμαϊκού, εντός (από 20 περιοχές της χώρας) και εκτός Ελλάδας (από 10 χώρες), ανάμεσα τους 20 παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και 3 πρώην πρόεδροι του συλλόγου.
Στην συνεδρίαση της Παρασκευής 25-1-2019, του Δημοτικού Συμβουλίου της Δράμας εγκρίθηκε η έκδοση λευκώματος για τα 50 χρόνια του Πανδραμαϊκού και στην συνέχεια την Τετάρτη 6-2-2019 και την Πέμπτη 7-2-2019, έγιναν οι πρώτες ενέργειες για να ξεκινήσει το φιλόδοξο εγχείρημα να καταγραφεί για πρώτη φορά η ιστορία του Πανδραμαϊκού.
Παράλληλα σύντομα θα γίνουν και οι αντίστοιχες διεργασίες για να δημιουργηθεί μια οργανωτική επιτροπή των όλων των εκδηλώσεων που έχουν προταθεί, με την αυτονόητη συμμετοχή στην επιτροπή, εκπροσώπων της διοίκησης του συλλόγου και των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του.



ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 1969-2019


η ιστορία συνεχίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου